Tag Archive: ова е местото каде Мерием Узерли се одмара!

За разлика од другите, ова е местото каде Мерием Узерли се одмара!

Мерием Узерли е многу омилена актерка. Како и сите актери,и Мерием ги започна празниците. Но, за разлика од другите кои излегоа на плажа, актерката избра да ги помине овие денови во чифлиг. Мерием се врати во родната Германија со нејзината…
Read more