Tag Archive: Ова е вистински фан на Џaн Јаман! (ФОТО)

Ова е вистински фан на Џaн Јаман! (ФОТО)

Шпанската обожавателкна Џан Јаман дојде во Турција, гордо покажувајќи свежа тетоважа со името на нејзиниот омилен актер. Потсетиме дека нејзината куќа е украсена внатре и надвор со портрети на Џан Јаман. Не е изненадувачки што првото нешто што обожавателката го…
Read more