Tag Archive: Оваа недела без нова епизода од серијата Неверен

Оваа недела без нова епизода од серијата Неверен

Причината за ова е за жал добро позната. Ситуацијата со коронавирусот предизвика да се одложи епизодата од серијата Неверен. Слична е ситуацијата и во сетовите на другите серии. Така, финалето од серијата Чукај на мојата врата беше одложено за седум…
Read more