Tag Archive: Објавен е список на делови од серијата што ќе ги гледаме во новата сезона

Објавен е список на делови од серијата што ќе ги гледаме во новата сезона

Новата сезона веќе започна на некои ТВ канали во Турција. Од друга страна, телевизијата „Стар“ ги започна подготовките за снимање на промо видео за новата сезона и серии што ќе ги гледаме во таа програма. Досега се потврдени шест серии,…
Read more