Tag Archive: облечена комплетно во црвена боја!

Кериман” како дама, облечена комплетно во црвена боја!

Турската актерка Нурсел Косе, позната кај нас како “Кериман”, е едена од актерките која успеа да собере многу фанови. “Кериман” која стана позната во серијата “Парампарче”, која е позната како “алчна жена” и е вљубена во парите, е сосема поинаква…
Read more