Tag Archive: Нургил Јешилџа и Селим Бајрактар ​​во новата турска серија

Нургил Јешилџа и Селим Бајрактар ​​во новата турска серија

I-Content и Depo Film започнаа со работа на нова турска комедија наречена Vahşi Şeyler. Додека се водат преговори за тоа каде ќе биде прикажана новата серија, откриени се некои информации. Серијата е напишана од Алпер Алпигген, а во режија на…
Read more