Tag Archive: но немате да верувате колку е млад Џенгиз

Изгледа постар, но немате да верувате колку е млад Џенгиз

Бeркaи Aтeш е името на познатиот актер кој игра во серијата “Се викав Мелек”.Тој изгледа постар, но во реалноста има само 31 година. Со оваа улога, Џенгиз доби многу слава и во јавноста, каде оваа серија добива многу внимание. Актерот…
Read more