Tag Archive: но кога ќе го видите разголен…

(фото) Девојките лудуваат по Мустафа од „Нашата Дениз“, но кога ќе го видите разголен…

Младиот турски модел и актер Батухан Екши или попознат како Мустафа во серијата „Нашата Дениз“ и во приватноста е доста атрактивен како и во серијата. Освен на ТВ екраните тој е доста популарен и на социјалните мрежи каде редовно објавува…
Read more