Tag Archive: но за една фотографија сите му се смеат на Бали Бег (фото)

Денес е убавец, но за една фотографија сите му се смеат на Бали Бег (фото)

Еден од најпопуларните фраери на денешницата, секако е турскиот актер Бурак Озчивит. Дамите најпрвин го засакаа од серијата „Величенствениот“ како Бали Бег, а подоцна и во серијата „Карасевда“. И додека ширум светот воздивнуваат по маркантниот актер, на социјалните мрежи се…
Read more