Tag Archive: но во новата турска серија е непрепознатлив

Дами, земете здив – сите го знаете како Зумбул-ага од Сулејман Величествениот, но во новата турска серија е непрепознатлив

Познатиот турски актер Селим Бајрактар публиката на овие простори го запозна преку улогата на симпатичниот но мудар Зумбул-ага во серијата „Сулејман Величествениот“ која важи за една од најгледаните серии на овие простори.Но покрај оваа серија Селим имаше значајна улога и…
Read more