Tag Archive: но во вистинскиот живот е Садет: Актерката која маѓепсува со својата убавина!

(ФОТО) Ја знаете како Ејлу, но во вистинскиот живот е Садет: Актерката која маѓепсува со својата убавина!

Млада, талентирана, шармантна и со убавина која маѓепсува, 34 годишната актерка Садет Аксој ја запознавме по улогата на Ејлу, но некои од вас можеби ќе се сетат дека таа играше заедно со Пенелопе Круз во филмот „Twice born“. Покрај тоа…
Read more