Tag Archive: но без да го спомне Озан Гувен!

Еда Еџе зборуваше многу грубо, но без да го спомне Озан Гувен! (ВИДЕО)

Започнува снимањето за 4-та сезона од серијалот „Забрането јаболко“… Еда Еџе е исто така возбудена што повторно се врати во сетот. Славната актерка која го заврши одморот во Бодрум се врати во Истанбул. Познатата актерка која беше фатена од камери…
Read more