Tag Archive: Нов актер во серијата Bay Yanlis | Г-дин погрешен

Нов актер во серијата Bay Yanlis | Г-дин погрешен

Пристигнуваат нови вести во врска со актерската екипа на серијата Bay Baylis. Новиот актер се приклучи на сетот на серијата, а веќе е познато која улога ќе игра. Тоа е Серхат Парил, кој ќе се појави во 10-та епизода од…
Read more