Tag Archive: Нов актер во серијалот Sol Yanım

Нов актер во серијалот Sol Yanım

Снимањето на новата турска серија наречена Sol Yanım се очекува да започне во наредниот период. Тоа е серија што ќе ја произведува компанијата БКМ. Режисер на серијата е Сердар Гозелекли, а сценарист е Мелис Цивелек. Со сериозни индикации дека е…
Read more