Tag Archive: Нови вести од сетот на серијата Организација- целиот тим е во карантин!

Нови вести од сетот на серијата Организација- целиот тим е во карантин!

Актерот Нихат Алтинкаја, кој во серијата игра лик по име Хулки, доби позитивен тест за коронавирус. Поради тоа, дојде до прекин во снимањето и дополнително тестирање на сите членови на сетот. Досега е потврден уште еден случај на коронавирус меѓу…
Read more