Tag Archive: Нови вести за серијата Кус Учусу

Нови вести за серијата Кус Учусу

Продолжи снимањето на новата турска серија наречена Кус Учусу. Тоа е серија која ќе ја донесе приказната за судирот на две генерации, Generation Z и Generation X, кои ги заземаат главните позиции во сите индустрии. Сценарист на овој проект е…
Read more