Tag Archive: Новите страсти на Ханде Ерчел ги покажуваат можеби нејзините планови за иднината?

Новите страсти на Ханде Ерчел ги покажуваат можеби нејзините планови за иднината?

Познатата актерка Ханд Ерчел од убавата серија “Црниот бисер” сака да ги сподели со нејзините фанови, нејзините најнови страсти. Поточно, станува збор за странските јазици, поточно англискиот и другата страст е сликарство. Додека го промовира својот најнов проект, кој ќе…
Read more