Tag Archive: Нова фотографија од синот на Бурак Озчивит – сите велат дека личи на таткото (ФОТО)

Нова фотографија од синот на Бурак Озчивит – сите велат дека личи на таткото (ФОТО)

Еден од најпосакуваните мажи во светот, според многу жени, се оженил со турско-германската актерка Фахрије Евџен во 2017 година. Двојката честопати го крие приватниот живот подалеку од очите на јавноста. Детали од нивниот брак не се познати, иако турските медиуми…
Read more