Tag Archive: Нова турска серија Seni Cok Bekledim

Нова турска серија Seni Cok Bekledim

Почнува снимањето на друга турска серија. Новиот проект е наречен Seni Cok Bekledim и ќе се емитува на турската телевизија Стар. Додека чекаме за акција и точен датум за почеток на емитување на новата серија, откриени се неколку делови од…
Read more