Tag Archive: Нова турска серија Ариза

Нова турска серија Ариза

Снимањето за новата серија на компанијата ОЗ Медија наречена Ариза започнува во петок. Серијата ќе започне со емитување во септември оваа година на каналот Шоу ТВ. Главните улоги во оваа серија ќе ги играат Толга Сариташ и Ајча Ајшин Туран….
Read more