Tag Archive: Нова серија на Елчин Санго

Нова серија на Елчин Санго

Турската серија İyi Günde Kötü Günde е нов проект на ТВ Стар. Претходно беше откриено дека Јасемин Ален е нов член на актерската екипа. Новото име ќе воодушеви многу фанови на турските серии. Актерката Елчин Санго прифати улога во новата…
Read more