Tag Archive: Нова промена во серијалот „Забрането јаболко“

Нова промена во серијалот „Забрането јаболко“

Пред неколку дена пристигнаа добри вести за сите оние кои ја следат серијата „Забрането јаболко“. Емитувањето на серијата, кое беше паузирано како и сите останати, како резултат на епидемијата на коронавирус, продолжува. Продолжението на емитувањето и новите епизоди, исто така,…
Read more