Tag Archive: нова прекрасна воена драма на Сител

„Далеку од дома“, нова прекрасна воена драма на Сител

Ексклузивно на Сител телевизија стартува уште една безвременска приказна која на малите екрани ќе ги врати вашите омилени јунаци Онур и Шехерезад. Актерите кои се прославија со легендарните улоги од “1001 ноќ” овојпат повторно заедно во нова приказна исполнета со…
Read more