Tag Archive: Нова лубов за Туба Бујукустун?

Нова лубов за Туба Бујукустун?

Според турскиот печат, актерката Туба Бујукусун не останала сама долго, туку започнала нова врска. Туба наводно е во врска со режисерот Чевдет Меркан. Според новинарите во Турција, актерката и Чевдет биле видени заедно во областа Бебек, одејќи и држејќи се…
Read more