Tag Archive: Нова лубовна двојка во светот на турските серии

Нова лубовна двојка во светот на турските серии

Според добро информираниот турски новинар Бирсен Алтунтас, уште двајца турски актери започнале романтична врска. Информациите ги пренесоа и другите турски медиуми, а очигледно имаме и нова двојка во светот на турските серии. Романсата ја започнале Илкер Калели и неговата колешка…
Read more