Tag Archive: Новата серија на Бурак е хит во најава!

Новата серија на Бурак е хит во најава!

Во 2019 година очекуваме голем број на нови турски серии, од кои едната е серијата “Дирилиш Осман”, со Бурак Озџивит во главната улога. Конечно, добивме потврда и тоа од продуцентот на овој проект дека Бурак ќе се најде во главната…
Read more