Tag Archive: Новата сезона од серијата Заклетва ја разочара публиката?

Новата сезона од серијата Заклетва ја разочара публиката?

Серијата Јемин имаше пристојни рејтинзи од 4% минатата сезона. Тие бројки беа задоволителни за луѓето од компанијата, а серијата продолжи со новата сезона. Сепак, новата сезона носи разочарувачки податоци. Рејтингот најпрво падна на 1,24%. По неколку нови епизоди, рејтингот достигна…
Read more