Tag Archive: Нихан од „Карасевда“ и сопругот „уловени“ на плажа – еве по што се разликуваат од останатите ѕвезди (фото)

Нихан од „Карасевда“ и сопругот „уловени“ на плажа – еве по што се разликуваат од останатите ѕвезди (фото)

Ѕвездата на турската серија „Карасевда“, Неслихан Атагул или попозната како Нихан, заедно со сопругот Кадир Доглу, исто така познат актер, го минуваат летниот одмор. За разлика од останатите познати актери, Кадир и Неслихан не се по изнајмувањето луксузни јахти или…
Read more