Tag Archive: Не сакаат да се експонираат јавно: Ова се вистинските брат и сестра на „Истанбулската невеста“ Суреја (фото)

Не сакаат да се експонираат јавно: Ова се вистинските брат и сестра на „Истанбулската невеста“ Суреја (фото)

Гледачите на турската серија „Истанбулската невеста“ која пред околу пет години беше вистински хит на Балканот, се повеќе сакаат да дознаат нешто повеќе за убавата Суреја или турската актерка Асли Енвер. Иако постојано е пред камери, Асли не сака да…
Read more