Tag Archive: Не ни случува само нас: турската актерка опседната по својот колега

Не ни случува само нас: турската актерка опседната по својот колега

Бестемсу Оздемир се чини дека не може да го заборави својот колега Енгин Акурек од прекасната серија “Љубов и пари” . Според турските медиуми, таа е “опседната” со него и дефинитивно сака да биде повеќе од пријатели. Конечно, актерката го…
Read more