Tag Archive: нејзината мајка и Џем Јилмаз ?!

Приведени Серенај Сарикаја, нејзината мајка и Џем Јилмаз ?!

Според турските медиуми, Серенај Сарикаја, нејзината мајка и Џем Јилмаз биле однесени во полициската станица во Бодрум, каде останале 3 часа. Тие дадоа изјава и разговараа со припадниците на полицијата, кои сè уште не дадоа официјална изјава за ова прашање….
Read more