Tag Archive: Неуспешен брак и други детали од животот на “Дениз”

Неуспешен брак и други детали од животот на “Дениз”

Дениз од прекрасната серија “Нашата Дениз”, и во реалниот живот е прекрасна мајка. Во оваа серија се појавува со карактерот “Дениз”, која неочекувано ќе биде напуштена од нејзиниот сопруг и е принудена сама да се грижи за децата. Познатата турска…
Read more