Tag Archive: Неслихан Атагул само што ни го разубави денот со постот полн со љубов!

Неслихан Атагул само што ни го разубави денот со постот полн со љубов!

Актерката од серијата “Кара Севда” и нејзиниот сопруг Кадир Догулу ги оставија зад себе сите проблеми во нивната врска. Иако многу често се зборуваше за нивна можна разделба, но сликата што ја објави актерката лесно може да каже дека кризата…
Read more