Tag Archive: Неслихан Атагил за неговата кариера

Неслихан Атагил за нејзината кариера

Бескрајна лубов во моментов е една од најгледаните серии во Шпанија и јужноамериканските земји. Неслихан одговори на прашањата од каналот „Унивисион“ што ја емитува серијата. Неслихан Атагил за прв пат во ова интервју даде посериозни и детални информации за развојот…
Read more