Tag Archive: Нема нова епизода од серијата Последното лето оваа недела

Нема нова епизода од серијата Последното лето оваа недела

Веста е потврдена дека оваа недела нема да се емитува нова епизода од турската серија Последното лето. Причината за ова е веќе добро позната на сите. Поради ситуацијата со коронавирусот на сетот, снимката од овој проект беше паузирана. Ова се…
Read more