Tag Archive: нема да ја направат истата грешка!

Серијата Забрането јаболко ја научи својата лекција од минатата сезона, нема да ја направат истата грешка!

Продолжува снимањето од 4 сезона на серијата. Познатата актерка ШЕвал Сам, која му даде живот на ликот на Ендер во серијалот, се осврна на опасноста од пандемијата и изјави дека таа продолжува да ја работи својата работа. Славната актерка рече:…
Read more