Tag Archive: Неизвесната судбина на серијата Забрането јаболко

Неизвесната судбина на серијата Забрането јаболко

Според Бирсен Алтунтас, и покрај веста за обновување на проектот за новата сезона, постојат гласини дека серијата може да заврши во епизодата 113. Тие гласини се појавија на зад сцената, но сè уште не се потврдени или демантирани. Доаѓаат повеќе…
Read more