Tag Archive: Негативката од „Парампарче“: Копнеам за семејство

Негативката од „Парампарче“: Копнеам за семејство, дом, деца

Љубовта за неа стана робија: „Луѓето се наметливи, немаат веќе почитување“ Драматична убавина, елеганција и интелегенција…. Таа е жена која понекогаш се затвора во себе и бара богатство во едноставноста. Мине Тугај е 39 годишнатурска актерка која имавме можност да…
Read more