Tag Archive: Негативецот од серијата „Нашата Денис“ изгледа сосема поинаку во реалноста – Фото

Негативецот од серијата „Нашата Денис“ изгледа сосема поинаку во реалноста – Фото

Последниве години се повеќе македонци се „навлечени“ на турските серии кои станаа хит не само кај нас туку во целиот балкански регион. Една од погледаните серии во моментов е „Нашата Денис“, а во него како еден од негативците е сопругот…
Read more