Tag Archive: Неверојатен успех на серијата Sen Cal Kapimi

Неверојатен успех на серијата Sen Cal Kapimi

Едно од најдобрите дела на телевизијата Фокс во последниот период е несомнено романтичната комична серија Чукај на мојата врата. Средбата меѓу Ханда Ерчел и Керем Бурсин помина многу добро. Рејтингот на серијата напредува и во седумцифрени броеви и тоа одразува…
Read more