Tag Archive: Небахат Чере ја одбила улогата во серијата Чукај на мојата врата

Небахат Чере ја одбила улогата во серијата Чукај на мојата врата

Небахат Чере ја одбила понудата да работи на летната хит серија „Чукај на мојата врата“. На актерката и беше понудена улогата на бабата на Еда Јилдиз, главниот лик во серијата што ја играше Ханде Ерчел. Небахат истакна дека нема да…
Read more