Tag Archive: на одмор во ….! (Фото)

Двете актерки од серијалот „Çukur“, на одмор во ….! (Фото)

Двајцата актери од серијата „Çukur“, Хазал Субаши (Нехир) и Риза Коџаоглу (Аличо) се знае дека се во врска. Двајцата актери започнаа да ги поминуваат летните одмори во Бодрум. Се чини дека Риза заработи многу килограми за време на карантинот. Риза…
Read more