Tag Archive: На Ебру Шахин не му беше понуден милион

На Ебру Шахин не му беше понуден милион

Менаџерот на Ебру Шахин, Шахин Абдула Булут изјави дека има гласини дека неговиот клиент наводно го откажал договорот за брендот поради недоволна плата. Воопшто немаше преговори, тие не се сретнаа со претставниците на брендот. Во принцип, парите не се единствениот…
Read more