Tag Archive: НАЈУБАВАТА ТУРСКА АКТЕРКА ДЕНЕС

НАЈУБАВАТА ТУРСКА АКТЕРКА ДЕНЕС, НЕКОГАШ ИЗГЛЕДАШЕ ВАКА (ФОТО)

Во последните 15 години, турските серии се секојдневие на огромен број од македонската популација. Во секое семејство има членови кои се буквално “навлечени” на некоја од сапуниците и со нетрпение го очекуваат нејзиниот почеток. Главните јунаци од сериите, односно нивните…
Read more