Tag Archive: Најава за серијата Ариза (ВИДЕО)

Најава за серијата Ариза (ВИДЕО)

Ариза е нова турска серија чие емитување ќе започнува во септември. Серијата ќе се емитува годинава на Шоу ТВ. Главните улоги во оваа серија ќе ги играат Толга Сариташ и Ајча Ајшин Туран. Серијата ќе ја следи приказната за храбар…
Read more