Tag Archive: Мурат Јилдрим направи гест испраќајќи капа и кошула до своите фанови!

Мурат Јилдрим направи гест испраќајќи капа и кошула до своите фанови!

Познатиот актер Мурат Јилдрим, по пауза од 3 години, се врати во сериските сетови со Рамо. Поради пандемијата на коронавирус, серијата не е снимена веќе 3 месеци. Повторното снимање се очекува да започне во август. Сепак, приказната за серијата ќе…
Read more