Tag Archive: Мурат Јилдирим сака да работи со неговата сопруга

Мурат Јилдирим сака да работи со неговата сопруга

Турскиот актер Мурат Јилдирим зборуваше за медиумите за неговата кариера и идната работа. Актерот призна дека има голем број понуди. Понудите се однесуваат на неговата заедничка работа со сопругата Иман Елбани. Како што истакна самиот Мурат, понудите доаѓаат и од…
Read more