Tag Archive: Мурат Јилдирим и Имане Елбани ќе станат родители ?!

Мурат Јилдирим и Имане Елбани ќе станат родители ?!

Мурат Јилдирим и Имане Елбани заедно имаат многу среќен брак. Турските портали велат дека парот ќе станat родителi за прв пат. Сопругата на Мурат, Имане Елбани, е во слатка исчекување. Иман е во 2-ри месец од бременоста. Парот ја сподели…
Read more