Tag Archive: Мурат Јилдирим доби сериозен удар во сетот на серијата Рамо (ФОТО)

Мурат Јилдирим доби сериозен удар во сетот на серијата Рамо (ФОТО)

Имаше непријатна ситуација во сетот на серијата „Рамо“. Главниот актер, Мурат Јилдирим, доживеа силен удар на лицето. Значи, неговата модринка е природна, таа започна сама по себе, не станува збор за шминка како што е обично. Без оглед, актерот продолжи…
Read more