Tag Archive: Мурат Далкилиќ ja преболе Ханде Ерчел – има нова девојка?!

Мурат Далкилиќ ja преболе Ханде Ерчел – има нова девојка?!

Долго се зборуваше за раскинувањето на пејачот Мурат Далкилиќ и актерката Ханда Ерчел. Напишано е за причините за раскинувањето и за многу други работи поврзани со односот помеѓу Мурат и Ханда. Сега е време за нови, малку посветли теми. Според…
Read more